Ajankohtaista

Kun elämä koettelee,tai aurinko paistaa, HooDoo Kustannuksen esiintyjät ja projektit tulevat paikkakunnallesi viihdyttämään ainutlaatuisella tavalla.HOODOO hengessä.

Emma Black viimeisin Hoodoo... kiinnitys. Emma Black on Englantilainen muusikko ja laulun tekijä. Hänen kirkas ja voimakas äänensä yhdistettynä hienoon lavasäteilyyn on tehnyt hänestä kysytyn esiintyjän euroopassa. Emma Black kiertää ahkerasti keikoilla, esiintyjen niin festivaaleilla kuin erilaisissa muissa tilaisuuksissa. Hänen kitara ja nainen tyyli, joka pitää sisällään bluesiin ja roots musiikkin pohjautuvaa folkkia on hienoa kuultavaa missä ikinä Emma esiintyy.

Hän on eritäin kyvykäs lauluntekijä ja hän esittääkin pääasiassa omaa musiikkiaan. Emma Black on julkaisut 3 kehuttua albumia, omaa musiikkiaan. Emma Black on yksi tämän hetken hienoimmista laulaja/lauluntekijöistä euroopassa, Hän edustaa perinnettä, mutta tuo sen hienosti tähän päivään, omalla tavallaan levyillä ja keikoilla. Lisäksi Emma esiintyy myös trionsa kanssa, jossa myös jazz ja country vaikutteet pääsevät esiin. HooDoo House Promotion on ylpeä voidessaan esitellä myös Suomessa, tämän monipuolisen ja lahjakkaan Muusikon: Emma Blakcin.

Emma Black on tilattavissa keikoille kauttamme Suomessa. Ottakaa yhteyttä ,kun haluatte Eurooppalaisen huippu artistin esiintymään tilaisuuksiinne.

Uusi kiinnitys myös HooDoo Perheeseen Johnny Pallari, Käy tutustumassa TÄSTÄ

 

Runoa ja musiikkia yhdistävä Tekijä Tuntematon- yhtye, joka on Suomessa ainutlaatuinen elävine runoilijoineen.

Tango Saurofon; Eeva-Kaarina Vilke ja Yrjänä Sauros luovat maagista menoa karismaattisella esiintymisellään. Tuttuja tangoja, urkuharmonin sykettä ja saurofoni, soitin joka synnyttää ääniä maailman ääriin.

"Hoodoohouse promotions ylpeänä ilmoittaa: Johnny Pallari & His Rhythm Devils julkaisee odotetun kakkosalbuminsa vuoden 2014 keväällä. Ja millaisen levyn! Tämä levy tulee osoittamaan Pallarin kiistattomat säveltäjän ja sanoittajan lahjat.

Myös bändin kokemuksen kasvaminen näkyy levyn olemuksessa. Uusi levy on rytmimusiikin juhlaa monipuolisella tavalla. Pallari edustaa juurimusiikin uutta sukupolvea, jonka juuret ovat syvällä mustassa rytmimusiikissa, mutta hän tuo sen esiin omaperäisellä ja uudistuneella tavalla. Bändin keikoilla ei siis tulla kuulemaan tuhannesti kuultuja toisintoja bluesin mestariteoksista, vaan ollaan siirrytty eteenpäin ja luodaan jotain uutta ja svengaavaa, kuitenkin kunnioittaen perinteitä. 2014 Johnny Pallari & His Rhythm Devils kiertää Suomea levynjulkaisun merkeissä ja on tilattavissa keikoille.

Tämä bändi on jotain mitä ei kannata missata, kun he tulevat paikkakunnallenne esiintymään!"