Johnny Pallari & His Rhythm Devils

Kitaristi-laulaja Johnny Pallari on omaperäinen, mutta tyylitietoinen juurimusiikin ammattilainen.

Hänen musiikkinsa perustuu bluesiin, muttei mitenkään puristisella tavalla.

Johnny säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Hänen musiikkinsa on sekoitus perinnetietoisuutta, jossa sulautuvat rootsmusiikin eri osa-alueet nykypäivään.

Johnny Pallari & His Rhythm Devils on monipuolista ja rullaavaa musiikkia, välillä silkkaa rock 'n rollia. Toisaalta bändin soitossa heijastuu countryvaikutteita, mikä lisää kiinnostavuutta heidän musiikkiaan kohtaan. Johnny Pallari & His Rhythm Devils -yhtye on tullut jäädäkseen Suomen rootsmusiikin kentälle. Tämä yhtye on myös erinomainen keikkabändi, kannattaa tulla paikalle toteamaan itse kuinka Johnny Pallari & His Rhythm Devils vie yleisönsä mennessään, laittaa tanssijalan vipattamaan ja tuo jokaiselle hyvän fiiliksen. Bändin ensimmäinen julkaisu' No Apologies' oli menestys ja sai hyvät arviot alan lehdissä. Yhtye on keikkaillut tasaisesti ympäri Suomea. Bändi on hitsautunut erinomaisesti yhteen, varsinkin rumpalin vaihtumisen myötä.

Hoodoohouse promotions ylpeänä ilmoittaa: Johnny Pallari & His Rhythm Devils julkaisee odotetun kakkosalbuminsa vuoden 2014 keväällä. Ja millaisen levyn! Tämä levy tulee osoittamaan Pallarin kiistattomat säveltäjän ja sanoittajan lahjat. Myös bändin kokemuksen kasvaminen näkyy levyn olemuksessa. Uusi levy on rytmimusiikin juhlaa monipuolisella tavalla.

Pallari edustaa juurimusiikin uutta sukupolvea, jonka juuret ovat syvällä mustassa rytmimusiikissa, mutta hän tuo sen esiin omaperäisellä ja uudistuneella tavalla. Bändin keikoilla ei siis tulla kuulemaan tuhannesti kuultuja toisintoja bluesin mestariteoksista, vaan ollaan siirrytty eteenpäin ja luodaan jotain uutta ja svengaavaa, kuitenkin kunnioittaen perinteitä. 2014 Johnny Pallari & His Rhythm Devils kiertää Suomea levynjulkaisun merkeissä ja on tilattavissa keikoille. Tämä bändi on jotain mitä ei kannata missata, kun he tulevat paikkakunnallenne esiintymään!

Johnny Pallari – kitara, laulu

Esa Salminen – basso

Matti Niemistö - rummut