Tap Jelly Blues Band

Tanakkaa Bluesrockia soittava Tap Jelly Blues Band on perustettu vuonna 1994 Pieksämäellä ja sen muodostavat kitaristi-laulaja JP Sivonen, basisti Ipi Kaipiainen ja rummuissa uusi tuttavuus Juha Korhonen

Tap Jelly Blues Band on julkaissut tähän mennessä Finnish All Music & Median kustantamana kaksi JP Sivosen sävellyksiä ja sanoituksia sisältävää EP:tä: Ain’t Life A Mess (1998) ja Tap Jelly Blues Band feat. Pepe Ahlqvist (2001).

Tap Jelly Blues Bandin basisti Ipi Kaipiainen tunnetaan myös vuodesta 1998 lähtien järjestetyn Hotelli Savonsolmun Beach & Blues Party ja vuonna 2007 käynnistetyn Winter Blues Party tapahtumien isäntänä. Heinäkuun alussa vuosittain järjestetyssä Beach & Blues Party –tapahtumassa sai alkunsa myös vuoden 2000 kesällä Tap Jelly Blues Bandin ja Pepe Ahlqvistin yhteistyö. Yli 15 –vuotisen historiansa aikana Tap Jelly Blues Band ehti kiertää useiden klubikeikkojen lisäksi erilaisissa bluestapahtumissa ympäri Suomen sekä ulkomailla (mm. Eestin TV-taltioinnissa Augustibluus 2001 –festareilla).

Hieman yli puolivuosikymmentä hiljaiseloa viettänyt yhtye on jälleen elossa ja käynnistänyt toimintansa täyteen kukoistukseen. Yhtyettä on kyselty vuosien varrella aktiivisesti takaisin keikoille...joten "se on siinä"ja Bluesrock soi...Loistavien keikka-arvostelujen myötä.


 

www.tapjelly.com

MySpace